- Autor: zuzkamalkova
- Doba přípravy (min.): 45
- STOB recept
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Tvaroh polotučný průměr | 250 |
| Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 30 |
| Puding průměr (prášek) | 30 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 20 |
| Borůvky | 150 |
| Vejce celé (syrové) | 110 |
Energetická hodnota celkem: 2809 kJ
Bílkoviny (g): 44,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 74,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 43,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 351 kJ
Bílkoviny (g): 5.5, Tuky (g): 2.6, Sacharidy (g): 9.3, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 5.4, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Žloutky smícháme s tvarohem, mlékem, cukrem a pudinkovým práškem. Z bílků si vyšleháme sníh a opatrně vmícháme do směsi žloutků a tvarohu. Dáme do zapékací mísy a posypeme borůvkami Pečeme na 180°C 30 minut. Hmotnost hotového pokrmu 430 g.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






